Rouwverwerking

Rouwverwerking

Begeleiding bij rouwverwerking heeft een speciaal plekje in mijn hart

De laatste jaren ben ik zelf regelmatig geconfronteerd met afscheid nemen. Ook van héél dichtbij. Doordat ik zelf diverse malen het rouwproces heb doorlopen, kan ik een luisterend en begrijpend oor voor je zijn.

Vanuit mijn beroep als medium kan ik je de hulp vanuit gene zijde laten ervaren. Door contact te leggen met de overleden persoon, wordt duidelijk en voelbaar dat diegene nog steeds “aanwezig” is. Door mijn eigen ervaring weet ik dat dat veel steun kan bieden. En deze bijzondere ervaring kan helpen bij het verwerken van een verlies. Voor mij en ook voor vele anderen heeft dit helend gewerkt. Ik kan je helpen met het omgaan van je verlies en je bijstaan nu je gevoel van veiligheid en zekerheid weg is. En ik wil graag samen met je ervoor zorgen dat je het dagelijks leven weer kunt oppakken ondanks je verlies.

Bij rouwverwerking denk je al gauw aan het verlies van een dierbare, een partner, vader, moeder, zus, broer of een vriend. Toch zijn er nog andere vormen van rouw denkbaar bijvoorbeeld verlies van een relatie, baan of een huisdier. Je kunt zelfs aan andere situaties denken zoals het verhuizen naar een nieuwe woning of overstappen naar een andere school. Ook daarbij kan ik je terzijde staan, of een luisterend oor bieden.