Healing

Healing
Healing2019-11-22T09:42:15+00:00

Healing

Ik vind het een voorrecht om te mogen healen. Om de helende energie door te geven van de andere wereld (Spirituele Wereld) naar de cliënt.

Waarom healing?

Healing is een krachtige en effectieve behandeling die je zowel fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel kan helpen bij je genezing. Bijvoorbeeld bij klachten als hoofdpijn, rugpijn, stress etc. Het kan een aanvulling of ondersteuning zijn op de reguliere geneeskunde.

Hoe gaat healing in zijn werk?

Eerst verhoog ik mijn energie en probeer ik mij zo goed mogelijk op de Spirituele Wereld af te stemmen. Ik maak contact met de Spirituele Wereld en vraag dan om een healing voor mijn cliënt. Ik bied me daarbij aan om mij te gebruiken als een soort doorgeefluik. Daarbij maak ik mijn hoofd zo leeg mogelijk zodat ik een passief kanaal word voor de andere wereld, die dan door me heen kan werken met lichtfrequenties. De Spirituele Wereld weet wat er aan de hand is bij de cliënt en stuurt vervolgens afgestemde lichtfrequenties die kunnen helpen bij fysieke, emotionele en/of mentale problemen. Hoe beter de afstemming is, hoe beter de Spirituele Wereld kan healen.

Welke vormen van healing zijn er?

  • Contact healing: dit kan doordat je op consult bent en ik bijvoorbeeld een hand op je schouder kan leggen;
  • Distance healing: geen contact maar je bent wel bij me in dezelfde ruimte;
  • Trance healing: op afstand, dus thuis rustig zittend in je eigen omgeving. Op afstand klinkt misschien vreemd, maar de Spirituele Wereld is niet afhankelijk van tijd en plaats. En doordat ik in een (lichte) trance staat ga, hoef ik je niet aan te raken en kan er gewoon door me heen gewerkt worden en op afstand worden afgegeven.

De vorm van healing kunnen we bespreken. Het is net wat je prettiger vindt. De duur van de healingsessie varieert van persoon tot persoon maar neemt meestal zo ’n 20-30 minuten in beslag. Hoe vaak je geheald moet worden, hangt van de situatie af. Waarschijnlijk wel een aantal keren, totdat het voor jou goed voelt.

Het is niet nodig dat je ergens in gelooft om healing te ontvangen. Het is wel belangrijk dat je er voor open staat.

Wie kan ik healing geven?

In principe bijna iedereen; baby’s, jonge kinderen, volwassenen en dieren.

Wat kun je tijdens de healing voelen?

Je kunt kou of warmte ervaren. Of bewegende energieën door je lichaam voelen. Maar het kan ook goed zijn dat je helemaal niets voelt. Na de healing kunnen we onze ervaringen delen. Waarschijnlijk heeft de Spirituele Wereld mij het een en ander laten weten. En misschien heb je ook zelf iets ervaren. Alles wat tijdens de sessie besproken wordt, is natuurlijk vertrouwelijk.

 

Healing is een krachtige en effectieve behandeling die je zowel fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel kan helpen bij je genezing. Mijn healing mediumschap is alléén een aanvulling of ondersteuning op de reguliere geneeskunde en het is ten allen tijden de bedoeling dat je onder behandeling dient te blijven als dat het geval is bij de reguliere geneeskunde. Nederland kent geen wetgeving op gebied van healing, een healer is geen dokter. De healing code die in Engeland bestaat wordt voor zover deze in Nederland toepasbaar is ook nageleefd door mij.