Mediamiek

Mediamiek
Mediamiek2020-09-12T11:59:36+00:00

Mediamiek consult

Waarom een mediamiek consult?

Als je de behoefte voelt om weer even contact te hebben met een dierbaar overledene kun je bij mij terecht voor een mediamiek consult.

Ik heb zelf ondervonden hoe belangrijk en waardevol zo’n consult kan zijn. Het is een healing met behulp van woorden. Ik verwonder mij iedere keer weer dat de andere wereld precies dat geeft wat je nodig hebt. Dat is zó bijzonder.

Hoe gaat het afstemmen in zijn werk?

Bij een mediamiek consult stem ik me af op de Spirituele Wereld en maak ik contact met een dierbaar overledene van jou uit de Spirituele Wereld. De dierbaar overledene die voortleeft in een andere dimensie verlaagt zijn energie, terwijl ik mijn energie verhoog. De overleden dierbare kan mij dan duidelijk maken wat hij wil vertellen en laat zijn verhaal aan mij voelen, horen, proeven of zien door middel van plaatjes. Ik probeer dit verhaal dan zo vakkundig mogelijk naar jou te vertalen. Dit vergt van mij als medium deskundigheid en vaardigheid om de informatie zo correct en zuiver mogelijk te interpreteren.

Wat mag je van mij verwachten?

Je mag verwachten dat ik de persoon uit de Spirituele Wereld uitvoerig beschrijf door bijvoorbeeld vermelding van karaktereigenschappen, bijzonderheden, hobby’s, etc. In ieder geval zodanig dat er voor jou geen twijfel meer bestaat met wie we gesproken hebben.

Wat belangrijk is om te weten is dat noch ik, noch jij kan bepalen welke overleden dierbare tijdens het consult doorkomt. De Spirituele Wereld bepaalt dat. Het mooie is dat uit mijn ervaring blijkt, dat degene waaraan je behoefte hebt, ook inderdaad vaak doorkomt. We kunnen natuurlijk altijd om een bepaald contact vragen, maar garanties kan ik je niet geven.