Over mij

Over mij
Over mij2020-02-17T18:51:04+00:00

Even voorstellen…

Mijn naam is Miriam Kappert-Derksen. Ik heb mijn praktijk Zielstevree opgericht, omdat ik het belangrijk vind om de boodschap uit te dragen “er is leven na de dood”. Ik wil graag jouw rots in de branding zijn bij al jouw levensvragen. Ook kan ik lichamelijke en/of geestelijke klachten verlichten door middel van healing.

Wat is mijn drijfveer om die boodschap uit te dragen?

Ik heb mijn lieve, lieve man op 8 oktober 2013 verloren door een ziekte. Op dat moment was ik mij er niet van bewust dat er misschien nog leven zou zijn na de dood. Bij toeval ontdekte ik dat er meer was tussen hemel en aarde doordat ik op het woordje ‘rouwverwerking’ zocht op internet. Ik kwam op een site terecht van iemand die diensten als medium aanbood. Op dat moment dacht ik: ja, dat is precies wat ik wil, weer even contact met Willem Jan. Want wat zou er mooier zijn dan de wetenschap en de geruststelling dat hij nog ergens ‘is’. Ik besloot een afspraak te maken met het medium.
Tijdens het consult werd het mij onmiddellijk duidelijk dat we inderdaad contact hadden met Willem Jan. Ze gaf me meer dan voldoende bewijs. Ik was zó verbaasd en verrast, het leek wel een wonder. Dat gevoel en die blijdschap wil ik graag doorgeven.

De nieuwsgierigheid was gewekt

Ik wilde graag meer weten over de andere kant. Ook omdat ik de aanwezigheid van Willem Jan nog steeds voelde. Gezegend met een grote motivatie ben ik begonnen aan de driejarige academie voor mediumschap bij José Gosschalk te Naarden. Deze opleiding heb ik inmiddels met succes volbracht.

Mediumschap

Ik kwam erachter dat het mediumschap veel meer inhoudt dan alleen contact maken met de andere wereld. Als medium geef je ook persoonlijk advies bij levensvragen. 70% van de mensen die naar een medium gaan willen graag raad of advies bij hun problemen of willen graag meer inzicht in zichzelf. Mensen echt weer op hun pad helpen, geeft mij voldoening.

Tarot, hulpmiddel bij antwoorden op levensvragen

Tijdens de driejarige opleiding tot medium bij José Gosschalk te Naarden kwam ik in aanraking met tarotkaarten. Dat triggerde me zodanig dat ik besloot om de beroepsopleiding tot tarotkundige te volgen. Een mooie aanvulling op mijn opleiding als medium. Zo kan ik de levensvragen die door een cliënt gesteld worden nog mooier uitdiepen.

Healing

Ik vind het een voorrecht om de helende energie van de spirituele wereld te mogen doorgeven voor geestelijke en lichamelijke healing.

In feite draaien al mijn diensten die ik aanbied om healing, alles is bedoeld voor jouw welbevinden.