Tarot

Tarot
Tarot2019-11-22T09:54:06+00:00

Waarom een tarot consult?

Om beter inzicht in jezelf te krijgen en in de wijze waarop je functioneert in relatie tot anderen. Je kunt ontdekken waarom bepaalde problemen in je leven een dominante rol spelen en hoe je hier het beste op kunt reageren.

Hoe verloopt een tarot consult?

Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we natuurlijk eerst even kennis met elkaar. Daarna gaan we kijken waarom je bent gekomen. Wat is precies je vraag? Met welke issue ben je gekomen? Dat proberen we eerst duidelijk te krijgen.

Dan gaan we de kaarten schudden. Jij schudt ze ook nog even om ook jouw energie eraan toe te voegen. We stellen samen een vraag vast met betrekking tot het probleem. Daarop trek jij dan met je linkerhand (kant van je hart) kaarten.
De kaarten worden in een bepaald patroon gelegd. Ik vertaal dan jouw unieke kaartencombinatie. Op deze manier krijgen we een mooi gesprek over het probleem waar jij mee zit. Je krijgt zelf meer inzicht en je ontdekt waarom je bepaalde problemen hebt en hoe je daar het beste op kunt reageren.
Tarotkaarten helpen je je onderbewuste te doen ontwaken tot een bewustzijn, en dat leidt tot zelfkennis. Ons onderbewuste speelt een grotere rol in ons leven dan we ons beseffen. Er worden nieuwe ideeën geboren, zaadjes geplant. Je krijgt weer een idee in welke richting je verder wilt.

Voorbeelden van onderwerpen waarover vragen gesteld kunnen worden op een tarot consult:

  • Werk
  • Opleiding
  • Relaties
  • Financiën
  • Welke keuze moet ik maken?

In principe kun je vragen hebben over allerlei soorten onderwerpen. En als je zelf het lastig vindt om een vraag te formuleren, komen we daar samen wel uit.

Een consult duurt ongeveer 60 minuten.

Ik wil nog wel even kwijt dat ik niet de toekomst voorspel. Je toekomst staat niet vast. Die vormt zich aan de hand van jouw keuzes. Ik kan je inzicht geven.